REACTIES 

Reacties van patienten in de huisartspraktijk over de MatriXmethode 

Ik ben een gewoon mens, maar vaak nemen de gedachten me mee op de loop en ik zou ze weleens willen laten stoppen.... Ik heb een oplossing gevonden:
Doe de MATRIX !!
Reiny 


Reactie van moeder van 6 jarig zoontje:
Hij was na de therapie erg moe en had hoofdpijn...zelf gaf hij de dagen erna aan dat zijn stroom veel minder was in zijn hoofd en dat het op school beter ging. Zelf vond ik hem de dagen erna rustiger, toegankelijker en liever...hij was niet steeds zo boos en verdrietig...Ik kijk er positief op terug en hij gaf aan nog wel een keer naar je toe te willen...


Reactie van volwassen vrouw:
Het heeft mij heel goed geholpen, want waar ik last van had is weg en ik heb nu geen woede aanvallen meer. 


 Het heeft mij de kracht gegeven om situaties te kunnen beheersen,
terwijl eerder de situaties mij beheersten. ( na 6 weken) 


Bedankt voor alles. Het heeft mij erg geholpen! Ik ben zekerder geworden van mijzelf en kom meer voor mijzelf op. ( na 2 maanden)


Ik ervaar de behandelingen als helend.
 Het haalt voor mij de lading van heftige traumatische gebeurtenissen af waardoor ik steeds weer een stapje verder kom. in het grote proces van terug komen bij mezelf. Het is als een ui die laagje voor laagje steeds verder word gepeld. Waarbij ik mezelf op een steeds dieper niveau kan ontplooien. En het allermooiste aan de behandelmethode is dat je niet hoeft te vertellen waar het over gaat. De therapeut leid me door t hele proces en met een 10 min is er een trauma behandeld! Wouw wie had ooit gedacht dat dat zo snel en gemakkelijk zou gaan? Naderhand voel ik me even emotioneel en daarna moe, maar dat is allebei maar van korte duur. 
 Al met al vind ik het een fantastische behandelmethode die ik iedereen zou willen/kunnen aanraden. Behandeling meegemaakt!
Ongelooflijk, wat is dit een mooie methode!
Mensen het werkt echt!
Schroom niet, ga ervoor!

 

De matrix behandeling heeft mij goed gedaan! Ik ga nu anders met mijn verdriet om en ik kan zelfs weer zachtjes muziek horen, wat voor mij onmogelijk was. Ik heb 2 hele nare ervaingen uit mijn traumatische jeugd weggedaan en dat luchtte op!! Ik heb er nu geen nachtmerries meer van en de beleving kan ik nu ( 2 maanden later ) niet meer terughalen. Na de behandeling moest ik mezelf wel even hervinden, EMDR is eerder geprobeerd, maar dat lukte niet door mijn sterke gevoeligheid voor allerlei prikkels. Ik liep eerder weg bij de EMDR, maar dit heeft me heel erg goed gedaan, en het was prettig dat ik niets hoefde te vertellen.


JOUW HOOFDZAAK
geworden in jouw leven
verdriet en pijn verweven 
weggestopt dat gevoel
uitgewist koud en koel
toch draait het nog altijd 
om dat ene verleden 
dichtbij toch lang geleden 
nooit verwerkt tot heden

spreekt het jou aan
laten we er voor gaan
om dat ene wat nog moet
op te ruimen voorgoed.

Gedicht gemaakt door collega Paula

Neem gerust contact met mij op.