WIE BEN IK?

Mijn naam is Adrie van der Wijst en ik ben in 1962 geboren in een klein dorpje in Zuid-Holland. Al vanaf jongs af aan ben ik geinteresseerd in mensen. Ik heb binnen verschillende gebieden van de zorg gewerkt. Na mijn Havo ben ik begonnen als A en B verpleegkundige in het ziekenhuis en daarna ben ik gaan werken in de reguliere en psychiatrische thuiszorg. In 2006 heb ik mijn diploma Maatschappelijk Werk en Dienstverlening behaald en heb ik in de ambulante gezinsbegeleiding en als maatschappelijk werker in de psychiatrie gewerkt. 

Momenteel werk ik als POH GGZ (Praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg) bij verschillende huisartsen. In Harderwijk werk ik binnen het Gezondheidscentrum Harderwijk en in Barneveld bij huisarts Abed. 

In mijn werk bij de huisarts liep ik er tegenaan dat er lange wachtlijsten zijn voor vervolgtrajecten. In 2018 ben ik de MatriXmethode tegengekomen en heb deze opleiding met succes en veel voldoening gevolgd. Sinds ik de MatriXmethode binnen mijn werk als POH GGZ kan toepassen, merk ik dat ik veel voor patiënten kan betekenen en dat zij deze vervolgtrajecten vaak niet nodig hebben. 

Naast mijn werk ben ik echtgenote en moeder van 3 volwassen kinderen. Als ik niet aan het werk ben, loop ik graag met mijn hond in het bos. Ik vind het heerlijk om in een koor te zingen en houd van gezellige dingen doen met familie en vrienden. Mensen die mij kennen omschrijven mij als nuchter, toegankelijk en betrouwbaar. 

Neem gerust contact met mij op.